U bent weer van harte welkom in onze winkel

Baarsma's vloerenkeus een boerderij vol vloeren
A-merken, heel veel soorten, alle trends en betaalbaar!
0511 477 659
Toggle Nav
Winkelwagen

Beoordeling 9 gebaseerd op 102 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Vloer stofferen | leggen

Een nieuwe vloer of het opknappen van de huidige vloer kan de ruimte een heel andere uitstraling geven. Uw vloer is een belangrijke basis. Het heeft invloed op de rest van je inrichting. Of u nu kiest voor PVC, laminaat, hout, vinyl of tapijt. Bij Vloerenkeus hebt u volop keus.

Bij Baarsma’s Vloerenkeus maken we het u graag gemakkelijk. Hebt u niet veel tijd? Weinig of geen ervaring met het inmeten of het leggen van uw vloer? Of wilt u graag dat het deskundig gebeurt? Wij regelen het allemaal voor u! Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe vloer, zonder extra moeite.

Echter de kosten voor het leggen van een nieuwe vloer zijn onder andere afhankelijk van het type vloer, de oppervlakte, de ondervloer en de afwerking van de vloer.

Daarnaast is de huidige staat van uw ondervloer ook van invloed. Is de ondervloer nog goed, dan kan er gewoon overheen worden gelegd. Maar wanneer de ondervloer ontbreekt of in een slechte staat is, kan het zijn dat deze ook gelegd of vervangen moet worden.

In de webshop kunt u bij het bestellen van de vloer ook aanvinken of u plinten en ondervloer wilt mee bestellen. U kunt meteen uw bestelling plaatsen en afrekenen of voor uw bestelling een offerte aanvragen inclusief het stofferen | leggen van uw vloer.