U bent weer van harte welkom in onze winkel

Baarsma's vloerenkeus een boerderij vol vloeren
A-merken, heel veel soorten, alle trends en betaalbaar!
0511 477 659
Toggle Nav
Winkelwagen

Beoordeling 9 gebaseerd op 102 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Een boerderij vol vloeren: alle merken, alle soorten, alle trends en betaalbaar!

Baarsma vloerenkeusOpgegroeid in een ondernemersgezin is (onder)handelen een deel van mijn persoon geworden. Van jongs af aan heb ik altijd mee geholpen in de vloeren groothandel van mijn ouders en het is dus niet zo vreemd dat het hebben van een eigen bedrijf mij altijd heeft getrokken.

Sinds 2009 heb ik een eigen bedrijf in vloeren, Baarsma’s Vloerenkeus. Crisis of niet het is nu alweer tien jaar geleden. Ik ben met Baarsma’s Vloerenkeus begonnen als regionale winkel gevestigd in de driehoek tussen Leeuwarden, Dokkum en Drachten. Het is inmiddels 5 jaar geleden dat ik de eerste stappen heb gezet met een webwinkel. Dit jaar is de geheel vernieuwde webwinkel online gegaan met een nog groter assortiment aan vloeren dan in onze showroom in Noardburgum.

 

Vloerenkeus showroomDe showroom van Vloerenkeus is gevestigd in een prachtig grote monumentale boerderij in het centrum van Noardburgum met volop gratis parkeergelegenheid. Bij ons onder hetzelfde dak, vind u ook Keukenkeus die gespecialiseerd is in landelijke keukens.

Wij werken uitsluitend met A-merken en leveren vloeren voor woning, kantoor, bedrijfspand, ontvangstruimten, restaurant en winkel. Met het grote assortiment aan PVC vloeren, laminaat, tapijt, vinyl, tapijttegels, parket en houten vloeren is er voor elke ruimte een vloer te vinden.

 

5-sterrenspecialistHet kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist mag Baarsma’s Vloerenkeus sinds 2016 voeren. Dit logo wordt toegekend door WonenWonen.nl, dat in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een van de grootste woon-portalen van Nederland. Baarsma’s Vloerenkeus is erg trots om zich in dit selecte gezelschap te bevinden. De hedendaagse consument wordt steeds kritischer. Er zijn steeds meer aanbieders, waardoor men vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dankzij het kwaliteitslogo 5-sterrenspecialist wordt het voor de consument een stuk makkelijker gemaakt.

 

Onze 5 sterke punten

De kans is aanwezig dat u elders ook een prijs aanvraagt zodat u vergelijkingsmateriaal hebt. Natuurlijk is prijs belangrijk, maar zeker niet het enige wat telt. Let u er goed op dat u geen appels met peren vergelijkt? Naast de prijs is het wellicht fijn om zeker te weten dat u prettig wordt geholpen. Als 5-sterrenspecialist hebben wij service extra hoog in het vaandel staan.

Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!!
Als erkend 5 - sterrenspecialist is dit onze meerwaarde

Goed advies
Een voor u passend en eerlijk advies. Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag met u. Wellicht komen we samen tot ideeën, welke nog beter zijn dan uw oorspronkelijke wens. Wij adviseren u graag en aarzel niet om een vraag te stellen. We hebben liever dat u 10 keer meer bij ons aan klopt met vragen, dan dat u met een onbeantwoorde vraag blijft zitten. Geen probleem, wij maken graag tijd voor u!

Vakmanschap
Wij werken met eigen gekwalificeerde stoffeerders. Door onze ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Er is altijd een oplossing.

Kwaliteit
Omdat wij graag achter al onze leveringen willen kunnen staan, werken wij met uitsluitend A-merken. Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd. Dit kan alleen door zorgvuldig en nauwkeurig voor u te werken.

Service
Bij ons is ouderwetse service nog heel normaal zoals bij u thuis komen om in te meten. Wij lopen graag wat harder voor u, mocht dat nodig zijn. Ook nadat de factuur is betaald staan we graag voor u klaar en lopen we nog net zo hard.

Garantie
Als 5 - sterrenspecialist garanderen wij u service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel eens voorkomen dat er iets niet geheel in orde is. Mocht dat onverhoopt gebeuren, dan lossen we dit uiteraard graag snel voor u op.

Breng ook eens een bezoek aan onze winkel en aanschouw onze ruim keus in vloeren:

  • PVC
  • Hout | Parket
  • Laminaat
  • Vinyl
  • Tapijt | Tapijt tegels
  • Vloerkleden | Karpetten

Wij adviseren u graag, ook over de mogelijkheden van het bezorgen, leggen en onderhouden van onze vloeren.

U kunt desgewenst onze erkenning controleren op: www.vijfsterrenspecialist.nl
Tevens kunt u hier een klacht melden mocht u niet tevreden zijn.

Showroom

Showroom bord
Showroom pand
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom
Showroom