Baarsma's vloerenkeus een boerderij vol vloeren
A-merken, heel veel soorten, alle trends en betaalbaar!
0511 477 659
Toggle Nav
Winkelwagen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 53 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ondervloer Vochtisolator PE folie 100 cm breed

Bereken je vloer!

Totale oppervlakte (m2)
Pakinhoud (50)
- m2
Aantal pakken:
-

Onze prijs:

€ 0,72
of

Ondervloer Vochtisolator PE folie 100 cm breed

Een dampdichte folie is noodzakelijk onder elke ondervloer/vloer. Wordt de laminaatvloer geplaatst op de begane grond, boven een onverwarmde ruimte of in nieuwbouw, dan dient u deze dampdichte folie te plaatsen. Maak een overlap van 20cm folie tussen twee banen. Zo ook aan de zijkanten, waar de folie iets tegen de muren wordt opgelegd. Dit alles om condensvorming onder het laminaat te voorkomen.

In de praktijk komt het vaak voor bij bovenverdiepingen dat een isolator folie overbodig is. Tevens wordt het niet altijd op oude houten vloeren toegepast. De risico om geen folie te leggen blijft dan bij de eigenaar van de woning.

Afmeting: rol van 1 x 50 mtr = 50 m2

€ 0,72
Product eigenschappen
Pakinhoud 50
Type Ondervloer
Formaat Rol
Lengte 50000 mm
Breedte 1000 mm
Eenheid m2
Geschikt voor vloerverwarming - koeling Ja
Ondervloer geschikt voor Laminaat, Laminaat BerryAlloc, Parket
Bestellen van producten online

Alle producten in onze webwinkel kunnen online worden besteld. De producten kunnen worden opgehaald in onze winkel in Noardburgum maar kunnen desgewenst ook worden bezorgd met Post.nl of transportbedrijf.
Bij bestellen van producten online dient binnen 3 dagen het gehele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, voldaan te zijn. Ondertussen bespreken we in overleg met u wanneer we bezorgen of wanneer u zelf komt ophalen.

Betalingstermijn

In de webwinkel bestelde producten dienen binnen 3 dagen betaald te zijn. Is uw betaling na 3 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling.