Baarsma's vloerenkeus een boerderij vol vloeren
A-merken, heel veel soorten, alle trends en betaalbaar!
0511 477 659
Toggle Nav
Winkelwagen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 53 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ondervloer Redupax 9 mm

Bereken je vloer!

Totale oppervlakte (m2)
Pakinhoud (8.12)
- m2
Aantal pakken:
-

Onze prijs:

€ 5,41
of

Redupax ondervloer 10dB  9mm

De geluidsreducerende ondervloer speciaal voor kliklaminaatvloeren. Redupax® garandeert een lange levensduur van uw kostbare vloer.

Redupax® is al jaren lang de contactgeluid reducerende ondervloer voor click laminaat. Redupax® is gemaakt van zuiver natuurlijk resthout en is voorzien van een speciale VVP papier laag die ervoor zorgt dat de platen makkelijk te snijden zijn. Vanwege de compacte samenstelling is Redupax® super stabiel en reduceert het bovendien uitstekend het loopgeluid in de ruimte zelf. Redupax® heeft een hoge mate van thermische isolatie en een egaliserend vermogen tot maximaal 3 mm.

Redupax® behaalt in combinatie met click laminaat een contactgeluidreductie van 10 dB ∆Llin Redupax® draagt het NSG keurmerk. Het is warmte isolerend, eenvoudig te leggen en makkelijk te snijden. </p

Op betonnen ondergronden is het advies altijd een vochtwerende PE folie te plaatsen.
Op houten ondergronden GEEN vochtwerende PE folie gebruiken! (De kans bestaat dat de houten ondergrond niet goed kan ventileren door de PE folie)

€ 5,41
Product eigenschappen
Pakinhoud 8.12
Type Ondervloer
Formaat Plaat
Lengte 860 mm
Breedte 590 mm
Dikte 9 mm
Eenheid m2
Ondervloer geschikt voor Laminaat
TuV Gecertificeerd Ja
Bestellen van producten online

Alle producten in onze webwinkel kunnen online worden besteld. De producten kunnen worden opgehaald in onze winkel in Noardburgum maar kunnen desgewenst ook worden bezorgd met Post.nl of transportbedrijf.
Bij bestellen van producten online dient binnen 3 dagen het gehele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, voldaan te zijn. Ondertussen bespreken we in overleg met u wanneer we bezorgen of wanneer u zelf komt ophalen.

Betalingstermijn

In de webwinkel bestelde producten dienen binnen 3 dagen betaald te zijn. Is uw betaling na 3 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling.