Baarsma's vloerenkeus een boerderij vol vloeren
A-merken, heel veel soorten, alle trends en betaalbaar!
0511 477 659
Toggle Nav
Winkelwagen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 53 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ondervloer PF Luxe ondertapijt 5,0-5,6 mm

Bereken je vloer!

Totale oppervlakte (m2)
Pakinhoud (20)
- m2
Aantal pakken:
-

Onze prijs:

€ 18,25
of

PF Luxe 5,0 - 5,60 mm ondertapijt

Dikte: 5,0 - 5,6 mm
Rol lengte: 20 m1
Breedte: 200 cm
Gewicht: 600 gram per m²

Geschikt voor woon- en slaapkamer.
Tapijt kan op de bovenzijde van het ondertapijt worden verlijmd. Dit kan alleen wanneer de naden afgeplakt worden met schilderstape en wanneer de rug van het tapijt luchtdoorlatend is.
Bij verlijmen van het tapijt moet het ondertapijt gefixeerd worden op de ondervloer. Wanneer deze verlijmd wordt, kan dit schade brengen aan de foamrug. 

Wanneer de rug van het tapijt niet luchtdoorlatend is, dan kan het water ui t de lijm niet weg tussen ondertapijt en tapijt. Hierdoor zullen er blazen en bobbels ontstaan. Dze veroorzaken blijvende schade aan het tapijt. Wanneer het tapijt moet worden geplaatst met ondertapijt dan kan het worden verspannen.

Afmeting rol: 2 x 20 = 40 m²

€ 18,25
Product eigenschappen
Pakinhoud 20
Type Ondervloer
Formaat Rol
Lengte 35000 mm
Breedte 2000 mm
Dikte 5,0 - 5,6 mm
Eenheid m2
Ondervloer geschikt voor Tapijt
Bestellen van producten online

Alle producten in onze webwinkel kunnen online worden besteld. De producten kunnen worden opgehaald in onze winkel in Noardburgum maar kunnen desgewenst ook worden bezorgd met Post.nl of transportbedrijf.
Bij bestellen van producten online dient binnen 3 dagen het gehele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, voldaan te zijn. Ondertussen bespreken we in overleg met u wanneer we bezorgen of wanneer u zelf komt ophalen.

Betalingstermijn

In de webwinkel bestelde producten dienen binnen 3 dagen betaald te zijn. Is uw betaling na 3 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling.