Baarsma's vloerenkeus een boerderij vol vloeren
A-merken, heel veel soorten, alle trends en betaalbaar!
0511 477 659
Toggle Nav
Winkelwagen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 53 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ondervloer Ecopearls Droog egalisatie 18,5 kg/zak

Bereken je vloer!

Totale oppervlakte (m2)
Pakinhoud (5)
- m2
Aantal pakken:
-

Onze prijs:

€ 8,30
of

Ecopearls egalisatie (zak) 18,5 kg = ca. 5 m2

De EcoPearls bestaan uit natuurlijke materialen die makkelijk holle ruimtes of hoogteverschillen opvullen in draagvloeren. De EcoPearls houtspaanders worden ommanteld door cement. Hiermee behouden ze de voordelen van hout en hebben ze tevens de eigenschappen van steen. Dit maakt de EcoPearls duurzaam en uniek. Verder zijn de EcoPearls nagenoeg resistent tegen schimmel en ongedierte, en zo goed als ongevoelig voor vocht. Op houten draagvloeren dragen de EcoPearls bij aan de contactgeluidreducerende eigenschappen van de totale opbouw. Op de EcoPearls kunnen diverse Unifloor-ondervloeren worden aangebracht, waaronder de Jumpax Dual Original, de Jumpax HD, de Jumpax CP, Redupax

Toepassing:
De Ecopearls is voor het opvullen van holle ruimtes en het opvullen van hoogteverschillen op houten draagconstructies en zandcement ondervloeren.
Eigenschappen
Grondstoffen: Houtspaander, spaangrootte: 2 - 4 mm
Kleur: Steengrijs
Warmteweerstand per cm: 0,13
Minimum opbouwhoogte 2 mm
Benodigde hoeveelheid bij 10 mm laagdikte = 3,7 kg = ca. 5 m2

Eenvoudig te leggen. Bij laminaat of parket adviseren wij ondervloer Redupax®.

€ 8,30
Product eigenschappen
Pakinhoud 5
Type Ondervloer
Formaat Zak
Eenheid m2
Ondervloer geschikt voor Lijm PVC, Click PVC, Laminaat, Parket, Tapijt, Vinyl, Aspecta Isocore, Meister DD 300 Silent Touch
Bestellen van producten online

Alle producten in onze webwinkel kunnen online worden besteld. De producten kunnen worden opgehaald in onze winkel in Noardburgum maar kunnen desgewenst ook worden bezorgd met Post.nl of transportbedrijf.
Bij bestellen van producten online dient binnen 3 dagen het gehele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, voldaan te zijn. Ondertussen bespreken we in overleg met u wanneer we bezorgen of wanneer u zelf komt ophalen.

Betalingstermijn

In de webwinkel bestelde producten dienen binnen 3 dagen betaald te zijn. Is uw betaling na 3 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling.