Baarsma's vloerenkeus een boerderij vol vloeren
A-merken, heel veel soorten, alle trends en betaalbaar!
0511 477 659
Toggle Nav
Winkelwagen

Beoordeling 8.9 gebaseerd op 53 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ondervloer Blue Floor 2 mm 10dB

Bereken je vloer!

Totale oppervlakte (m2)
Pakinhoud (15)
- m2
Aantal pakken:
-

Onze prijs:

€ 7,25
of

Bluefloor 2 mm ondervloer 

BlueFloor® is de ideale ondervloer voor alle soorten laminaat vloeren. Tevens is Blue Floor ook geschikt voor alle soorten vloerbedekking met click verbinding op MDF basis en lamelparket. 

De compacte PU schuim zorgt voor een laag loopgeluid en voor een stabiele en vormvaste onderlaag. Blue Floor is opgebouwd uit een PU schuim met een antislip laag. BlueFloor® is een loopgeluid en contactgeluidreducerende ondervloer voor click laminaat. BlueFloor® zorgt voor een bijzonder laag loopgeluid wat uw wooncomfort verbeterd. De ondervloer is voorzien van een dampremmende PE folie met zelfklevende overlap. BlueFloor® behaalt een contactgeluidreductie van 10 dB met click laminaat en is TÜV gecertificeerd. Zeer stabiel en daardoor geschikt voor vrijwel alle click laminaat systemen. 
Ook is BluefFloor® 10dB Tüv getest op de DD300 en Aspecta met Isocore.

Rol afmeting    : 1,00 x 15,00 mtr = 15 m2 

€ 7,25
Product eigenschappen
Pakinhoud 15
Type Ondervloer
Formaat Rol
Lengte 15000 mm
Breedte 1000 mm
Dikte 2 mm
Eenheid m2
Geschikt voor vloerverwarming - koeling Ja
Ondervloer geschikt voor Laminaat, Parket, Aspecta Isocore, Meister DD 300 Silent Touch
TuV Gecertificeerd Ja
Bestellen van producten online

Alle producten in onze webwinkel kunnen online worden besteld. De producten kunnen worden opgehaald in onze winkel in Noardburgum maar kunnen desgewenst ook worden bezorgd met Post.nl of transportbedrijf.
Bij bestellen van producten online dient binnen 3 dagen het gehele aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, voldaan te zijn. Ondertussen bespreken we in overleg met u wanneer we bezorgen of wanneer u zelf komt ophalen.

Betalingstermijn

In de webwinkel bestelde producten dienen binnen 3 dagen betaald te zijn. Is uw betaling na 3 dagen nog niet bij ons binnengekomen dan annuleren wij de bestelling.